MasterChef: Ήρθαν τα “πάνω κάτω” πριν από την ομαδική – Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη

Στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο στο πλαίσιο της νέας ομαδικής δοκιμασίας βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι στο επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef

Πριν περάσουν κριτές και διαγωνιζόμενοι στο ζητούμενο της ομαδικής δοκιμασίας ανακοινώθηκαν τα πλεονεκτήματα του Πάνου, ο οποίος είχε κερδίσει στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Ο Πάνος ορίστηκε αρχηγός της μιας εκ των δύο ομάδων και αρχικά είχε το δικαίωμα να επιλέξει το χρώμα της ποδιάς του, με αποτέλεσμα να πάρει την κόκκινη. Στη συνέχεια, κλήθηκε να διαλέξει τον αρχηγό της μπλε ομάδας και έτσι όρισε τον “Ιταλό”.

Πάνος και “Ιταλός” διάλεξαν εναλλάξ τα μέλη των ομάδων που θα διαμορφώνονταν, με τον Γιάννο, τον Νικήτα, τον Μάριο και την Καλλιόπη να πηγαίνουν στην Κόκκινη, ενώ στη Μπλε πήγαν και η Ελπίδα, ο Χριστόφορος, ο Δημήτρης και ο Νίκος Μ.

Δείτε τα βίντεο από το επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK