MasterChef – Ιωάννης: “Ο Διονύσης δεν είναι κακό παιδί απλά έχει τοξικό χαρακτήρα” – ΒΙΝΤΕΟ

Τελευταία εξωτερική δοκιμασία στο MasterChef, με τους επτά παίκτες να βρίσκονται στους πρόποδες της Πάρνηθας να μαγειρεύουν υπό αντίξοες συνθήκες. Το γλυκό της κόκκινης ομάδας επιμελήθηκε ο Παύλος, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως το είχε στο μυαλό του, κάτι που έφερε νεύρα σε όλη την ομάδα.

Ο Διονύσης δεν του άρεσε καθόλου το γλυκό, εκνευρίστηκε αρκετά και μίλησε με αγένεια στον Παύλο. «Η αγένεια δε δικαιολογείται σε κανέναν επαγγελματικό χώρο. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο, Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Διονύση. Καταλαβαίνω ότι είναι δικό του το πρόβλημα. Αυτός ο τρόπος ομιλίας είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου. Δεν πιστεύω ότι ήταν καλός αρχηγός. Αν βρεθούμε στον τάκο εγώ θα έχω ένα έξτρα κίνητρο για να τα πάω ακόμα καλύτερα», ανέφερε ο Παύλος.

Μάλιστα ο Ιωάννης αποκάλεσε «τοξική» τη συμπεριφορά του Διονύση, αποκαλύπτοντας πως δεν τον νιώθει πλέον φίλο του. «Ο Διονύσης δεν είναι κακό παιδί. Απλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρα που μονίμως γκρινιάζει. Ο Διονύσης περιπλέκει τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί, οπότε εγώ με τον Διονύση δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα την αρχηγία του να την παίρνει πολύ δυναμικά» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ