Masterchef: Η πιο άτυχη στιγμή για τους επίδοξους σεφ – Βρέθηκε τρίχα στο πιάτο δοκιμασίας- ΒΙΝΤΕΟ

Την πιο άτυχη στιγμή έζησαν στη χθεσινή δοκιμασία του Masterchef οι παίκτες της μπλε ομάδας. Οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να μαγειρέψουν για 25 διακεκριμένους Έλληνες chef οι οποίοι θα τους βαθμολογούσαν για τα πιάτα τους. Ωστόσο, έγινε κάτι που σίγουρα κανένας μάγειρας δε θα ήθελε να του συμβεί, καθώς μία τρίχα βρέθηκε στο πιάτο του γνωστού σεφ Γκίκα Ξενάκη.

«Ωχ, ωχ, θέλω την κάμερα εδώ! Τι έγινε εδώ; Σαμποτάζ είναι σίγουρα… Είναι μία τρίχα και τι τρίχα είναι; Είναι γυναικεία σίγουρα και είναι καστανόξανθη!» είπε χαρακτηριστικά o Γκίκας Ξενάκης, μόλις αντίκρισε την τρίχα στο πιάτο που δοκίμαζε.

Στη συνέχεια, η Ντέμη βρέθηκε στο τραπέζι του για να δεχθεί το σχόλιο του καλεσμένου τους. «Άνοιξε το χέρι σου. Μια καστανόξανθη τρίχα μέσα στο γλυκό. Ή θα την πας πίσω ή θα μου φέρεις μια τσατσάρα να την χτενίσουμε. Διάλεξε. Έχω χιούμορ, γι’ αυτό και τρώω το γλυκό, νομίζω ότι είναι αποτρεπτικός παράγοντας σε ένα τέτοιο δείπνο να βρίσκουμε τρίχα μέσα στο γλυκό. Παρ’ όλα αυτά θα κάνω την κοιλιά μου πέτρα, όχι την καρδιά μου, για να συνεχίσουμε», της είπε ο Γκίκας Ξενάκης, με την Ντέμη να του απαντά: «Εγώ την κρατάω την τρίχα για να πάω να τους ξεμαλιάσω».

«Την έχω στην τσέπη μου, μόνο αυτό λέω, και θα την έχω για πάντα μέχρι να την ανοίξω αν μου την ζητήσουν οι κριτές» τόνισε αμέσως μετά στην κάμερα του Masterchef.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ