MasterChef: Η ώρα της κρίσης για τις ομάδες – Το σχόλιο Κουτσόπουλου για το… τούρμπο πιάτο

Η ώρα της κρίσεως έφτασε στο MasterChef, καθώς στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες και οι νέοι τους αρχηγοί φτάνουν στο συμβούλιο για να μάθουν την βαθμολογία τους στην ομαδική δοκιμασία.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε ότι την ηγεσία της κόκκινης ομάδας ανέλαβε η Ελπίδα, ενώ των Μπλε ο Νικήτας. Οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους μαγειρικά προκειμένου να προσφέρουν ένα πλήρες γεύμα σε 100 πρόσφυγες που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Η διάθεσή μας είναι πάρα πολύ καλή γιατί μαγειρέψαμε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό» ακούγονται να λένε οι παίκτες στο τρέιλερ που κυκλοφορεί για το επεισόδιο απόψε.

“Δεν με νοιάζει το να χάσουμε. Με νοιάζει το να φάνε καλά” λέει, συναισθηματικά φορτισμένος, ο Βασίλης.

Στο τρέιλερ οι δύο νέοι αρχηγοί λογοδοτούν ενώπιον των τριών κριτών, σε σχέση με τις ομάδες τους, στο πλαίσιο της χθεσινής ομαδικής δοκιμασίας. Οι σεφ σχολιάζουν τις μαγειρικές προσπάθειες των παικτών και ανακοινώνουν τα αποτελέσματα. Ποια από τις δύο ομάδες θα ανακηρυχθεί νικήτρια;

Στη συνέχεια, οι ηττημένοι θα διαγωνιστούν στη δοκιμασία ασυλίας. “Είναι τούρμπο” σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για ένα πιάτο.

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ