MasterChef: Η ομάδα που νίκησε στην ομαδική δοκιμασία

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef παρακολουθήσαμε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της χθεσινής ομαδικής δοκιμασίας από τους κριτές.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης φανέρωσε στους παίκτες ότι τον καθοριστικό πόντο τελικά κερδίζει η ομάδα των Κόκκινων, η οποία και αποτελεί την νικήτρια ομάδα, για ακόμη μια φορά.

Το πιάτο που στέρησε τη νίκη στην μπλε ομάδα ήταν το γλυκό της Ελισάβετ, το οποίο ήταν ένα τριμμένο σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα σοκολάτας και κουλί από φρούτα του δάσους.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι παίκτες της Μπλε ομάδας στενοχωρήθηκαν πολύ, καθώς έχασαν ξανά. Ωστόσο, ο Γρηγόρης που ανήκει στην ομάδα των Κόκκινων δε χάρηκε ιδιαίτερα με τη νίκη τους, καθώς είχαν κάνει κάποια λάθη στα πιάτα τους.

Από το πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής δεν έλειψαν και οι εντάσεις, καθώς ο Μπόμπαινας δε θέλησε να δώσει το χέρι του και να συγχαρεί κανέναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Μάλιστα, ο Μάριος τον χαρακτήρισε στον αέρα του MasterChef “καραγκιόζη”, ενώ ο Δημήτρης, μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού είπε “Περνάει ο Μάριος από μπροστά μου και δεν του δίνω το χέρι μου. Όχι γιατί δεν αποδέχομαι την ήττα μας, αλλά είναι οι συμπεριφορές που έχουν στο σπίτι” και πρόσθεσε “Ο Ταϊρίδης ακούει για άλλη μια φορά ότι είναι καραγκιόζης, γιατί είναι σταθερός”.

“Πέρασε ο Γρηγόρης που τον έχω υποστηρίξει και δεν μου έδωσε καν το χέρι του. Ο Βαλέχας που δεν μου μιλάει εδώ και 3-4 μέρες ήρθε μπροστά, για τις κάμερες, να μου δώσει το χέρι και να μου πει τι; Ότι άλλα στο σπίτι και άλλα μπροστά στις κάμερες” πρόσθεσε ο Μπόμπαινας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ