MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση, η απευθείας είσοδος στο σπίτι και το πλεονέκτημα – ΒΙΝΤΕΟ

Η κουζίνα του MasterChef γεμίζει και πάλι, καθώς οι διαγωνιζόμενοι που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδο τους στον διαγωνισμό.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας και προτού οι κριτές αποφασίσουν ποιος από τους παίκτες είχε το χειρότερο πιάτο και θα αποχωρήσει ξανά, ο Γιώργος Μελανδίνος ζήτησε τον λόγο για να ανακοινώσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς

«Θα ήθελα να σας ζητήσω να αποχωρήσω οικειοθελώς και να μην κριθεί το πιάτο μου. Και οι τρεις έχετε καταστήματα οπότε ξέρετε ότι όταν έχεις ένα κατάστημα σε καλεί. Οπότε επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω στην επιχείρησή μου», είπε ο 31χρονος σεφ.

Οι κριτές αφού έκαναν ένα μίνι συμβούλιο, είπαν στον Γιώργο ότι με την απόφασή του αυτή τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

MasterChef: Ποιος παίκτης μπήκε κατευθείαν στο σπίτι;

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου, οι κριτές του MasterChef ανακοίνωσαν ότι ένας παίκτης θα πάρει πίσω τη λευκή του ποδιά και θα επιστρέψει στο σπίτι του διαγωνισμού και ακόμη ένας θα αποκτήσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια της διεκδίκησης για μία δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef.

Οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν ήταν η Ελπίδα και ο Γρηγόρης. Ο Πάνος Ιωαννίδης, o Σωτήρης Κοντιζάς και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να πάρει πίσω τη λευκή της ποδιά και επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef η Ελπίδα και ο Γρηγόρης να κερδίσει το μεγάλο πλεονέκτημα που θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ