MasterChef: Η κριτική του Διονύση και η αποστομωτική απάντηση του Κουτσόπουλου – To “γλέντι” στο Twitter

Την προσπάθεια των παικτών του MasterChef στην ομαδική δοκιμασία έκριναν και βαθμολόγησαν οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Διονύσης αμφισβήτησε το μενού που εμπνεύστηκε ο αρχηγός της Κίτρινης ομάδας που ήταν ο Παύλος ωστόσο έλαβε μία αποστομωτική απάντηση από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η Κίτρινη ομάδα επέλεξε να φτιάξει για ορεκτικό φακές – σαλάτα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Διονύση ο οποίος θεώρησε ότι είναι κάτι πολύ απλό που δεν ανταποκρίνεται στο μαγειρικό τους επίπεδο.

Ωστόσο ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε διαφορετική άποψη. “Θα πω ότι ήταν εξαιρετικό αρχικά τεχνικά. Είχαμε μία εξαιρετική κρέμα αβοκάντο, πάρα πολύ ωραίο το βράσιμο στις φακές, ήταν το ιδανικό βράσιμο για σαλάτα φακές. Λίγο αγάπη ήθελα στα κοψίματα που δεν ήταν άσχημα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο περιποιημένα. Εμείς βρήκαμε ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο, πολύ δροσερό πιάτο. Ενώ είχε όλα αυτά τα υλικά μέσα δεν βρήκαμε τίποτα να είναι παραιτερω. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία προσπάθεια”, είπε ο κριτής.

Οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία και σε αναρτήσεις σχολίασαν το συγκεκριμένο περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ