Masterchef: Η κάρτα ασυλίας και οι υποψήφιοι για αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Την χρυσή κάρτα ασυλίας κατάφερε να κερδίσει στο χθεσινό τεστ δημιουργικότητας του Masterchef η Μαρία. Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές ζήτησαν από τον Τζον, τον Σταυρή και τη Μαρία να πάνε μπροστά, αφού είχαν τα τρία καλύτερα πιάτα. Ο Τζον και η Μαρία βρίσκονταν σε αυτή τη θέση για δεύτερη φορά ενώ ο Σταυρής για τρίτη φορά είχε το καλύτερο πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας, χωρίς όμως κανένας από τους τρεις να έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας.

Ο Τζον έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια ωστόσο δεν πρόλαβε να βάλει την κροκέτα κι αυτό του στοίχισε την πρωτιά. Παρότι κι ο Σταυρής έκανε ένα πολύ καλό πιάτο, την κάρτα ασυλίας κέρδισε με τα μύδια η Μαρία, αφού είχε το πιο νόστιμο πιάτο.  «Να θυμάσαι ότι με αυτήν την κάρτα δεν μπορείς να ψωνίσεις, είναι για άλλους λόγους» την είπε με χιουμοριστική διάθεση ο Πάνος Ιωαννίδης. Έτσι, η Μαρία είναι αρχηγός στην επόμενη δοκιμασία, έχοντας «κάποια πλεονεκτήματα αλλά κι ευθύνες», όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Είναι η πρώτη κάρτα που δεν πάω για ψώνια και χαίρομαι που την έχω!» είπε με ενθουσιασμό η Μαρία. Φυσικά, η Κατερίνα την κατέκρινε για την εναλλαγή στις απόψεις της. «Το Μαράκι κερδίζει… Μπράβο της αν και αρχικά δεν της άρεσαν τα μύδια αλλά εφόσον κέρδισε λέει “Σταυρή μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ”. Αυτό θα πει να είσαι σταθερή στις απόψεις σου. Κερδίζει την κάρτα ασυλίας και φυσικά αρχηγός στην επόμενη δοκιμασία… ε ρε γλέντια! », είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα, ενώ ο αγαπημένος της Δημήτρης της έδωσε συγχαρητήρια.

Στη συνέχεια, οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν τους τρεις παίκτες που θα έπρεπε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Σύμφωνα με την επιλογή των κριτών, οι τρεις χειρότερες προσπάθειες ήταν του Γιώργου (οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο του), της Ντέμης και του Ηρακλή, που θα διαγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο για την παραμονή τους στο Masterchef και την είσοδό τους στη δεκάδα.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ