MasterChef: Η ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Τόμας το τρενάκι και η σπόντα του Σωτήρη Κοντιζά

Μια σπόντα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σχετικά με την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου, έριξε ο Σωτήρης Κοντιζάς, στο επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κατά το πρώτο μέρος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο Orient Express, ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να αναφέρουν τρία τραγούδια που συμπεριλαμβάνουν την λέξη “τρένο”.

Παίρνοντας πρώτος τον λόγο, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε το μουσικό κομμάτι “Τρένο” του συγκροτήματος “Τρύπες”, ενώ στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε το “Τρένο φάντασμα” των “Ξύλινων Σπαθιών”.

Τότε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε: «Ένα τραγούδι με τρένο δεν είχε και η Άννα Βίσση;», με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει χιουμοριστικά στη συνέχεια: «Τόμας το τρένο, εγώ αυτά ξέρω…». «Ο Τόμας το τρένο; Δεν το ξέρω αυτό… Ποιο είναι αυτό;», ρώτησε ξανά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον συνεργάτη του να πετάει την ατάκα  «Ε εντάξει θα το μάθεις», υπονοώντας το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας.

Δείτε το απόσπασμα από το επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ