MasterChef: Η χρήση της κάρτας ασυλίας από τον Γιάννο και τα… γαλλικά του κατά της Βασιλικής

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef o Πάνος Ιωαννίδης καλωσόρισε στη πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που καλούνται να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό: την Φανή, τον Μάριο, την Ελισάβετ και την Βασιλική

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Γιάννο, τον κάτοχο της κάρτας ασυλίας, αν θα την χρησιμοποιήσει, με τον ίδιο να απαντά ότι θα την δώσει στην Ελισάβετ, την οποία και “έσωσε” από το να μαγειρέψει στη δοκιμασία αυτή.

Την Ελισάβετ αντικατέστησε ο Τζόναθαν από τον εξώστη, ο οποίος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια “κατά σειρά” την Δευτέρα.

Τα “καρφιά” του Γιάννου κατά της Βασιλικής 

Στο μεταξύ, ο Γιάννος έριξε τα βέλη του κατά της Βασιλικής για τις πράξεις της εναντίον της Ελισάβετ. “Αποφάσισα να δώσω την κάρτα για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει. Όταν λες ότι είσαι φίλος με κάποιον, δε θα σε ψηφίσω, με έχεις σώσει δυο φορές, δεν τον μαχαιρώνεις… Ήταν αναπόφευκτο να δώσω την κάρτα στην Ελισάβετ για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει” είπε ο Γιάννος στην κάμερα του διαγωνισμού.

Δείτε το βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ