MasterChef: Η απουσία του Σωτήρη Κοντιζά και το ξεμάτιασμα από τη μητέρα του Κουτσόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef συνάντησαν οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας, το βράδυ της Πέμπτης, τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Πιστοί στη θέση τους ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης αλλά απών ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Έτσι, νωρίς νωρίς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τον λόγο προκειμένου να πληροφορήσει τους παίκτες των δυο ομάδων του MasterChef για την απουσία του έτερου σεφ και κριτή του παιχνιδιού. «Πολύ καλησπέρα και καλωσήρθατε στο συμβούλιο της εβδομάδας. Είμαστε όλοι καλά; Εσείς είστε καλά, εμείς δεν είμαστε όλοι καλά. Γιατί από ότι βλέπετε, για μια ακόμη φορά, λείπει η τρίτη καρέκλα. Λείπει ο Σωτήρης (σ.σ. Κοντιζάς). Είναι γνωστό ότι έχει ένα πάρα πολύ δυνατό οργανισμό, είναι η εποχή του που λείπει συνέχεια και αρρωσταίνει».

«Βέβαια, να πω το εξής. Η μαμά μου, η κυρία Μαρία, τον ξεμάτιασε και με λάδι και με αλάτι αλλά τι έγινε; Του είπε να ακολουθήσει μετά από πέντε λεπτά κάποιες οδηγίες, δηλαδή να φτύσει και να κάνει κάποια βήματα».

«Πράγματα που όμως ο Σωτήρης δεν ακολούθησε ως οδηγίες και το αποτέλεσμα είναι να είμαστε οι δυο μας εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής, Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή του MasterChef και στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ