MasterChef: Η αποψινή δοκιμασία για τους δύο φιναλίστ είναι… ομαδική

Στην Ελλάδα και στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη και Πάνος, μετά το ταξίδι τους στην Τοσκάνη για τις ανάγκες των τελικών. Ωστόσο, στην αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης, τους διαγωνιζόμενους περίμεναν εκπλήξεις πριν την μαγειρική δοκιμασία.

Καλλιόπη και Πάνος βρίσκονται ενώπιον των τριών κριτών και αναμένουν να μάθουν τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοινώνει ότι θα διαγωνιστούν σε… μια τελευταία ομαδική δοκιμασία. Κι αυτό γίνεται εφικτό, καθώς στην κουζίνα μπαίνουν οι Ελπίδα, Γιάννος, Νικήτας, Χριστόφορος.

Τότε, διαγωνιζόμενοι και κριτές υποδέχονται για άλλη μια φορά τους πρώην παίκτες, οι οποίοι ανταλλάζουν αγκαλιές με τους δύο φιναλίστ, σε εύθυμη διάθεση.

Οι πρώην διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν προκειμένου να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ στην εν λόγω ομαδική δοκιμασία.

Μαζί με τον Πάνο σχημάτισε ομάδα ο Γιάννος και η Ελπίδα, ενώ στην ομάδα της Καλλιόπης βρέθηκε ο Νικήτας και ο Χριστόφορος.

Οι δυο ομάδες έχουν στην διάθεσή τους 135 λεπτά προκειμένου να μαγειρέψουν συνολικά 9 πιάτα, 3 από το ορεκτικό, το κυρίως και το γλυκό αντίστοιχα. Οι διαγωνιζόμενοι και οι βοηθοί τους καλούνται να ετοιμάσουν ένα ορεκτικό με βασικό υλικό τις σουπιές, ένα κυρίως πιάτο με χοιρινά μάγουλα και ένα γλυκό με ανθότυρο.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ