MasterChef: Η αποχώρηση που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κόκκινη ομάδα

Το Master Chef έρχεται απόψε με νέο επεισόδιο, στο οποίο οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, Καλλιόπη, Παναγιώτη και Γρηγόρη, να παλεύουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί οι κριτές και ο καλεσμένος τους αποκαλύπτουν στους τρεις διαγωνιζόμενους της κόκκινης ομάδας το πιάτο που θα κληθούν να μαγειρέψουν.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε αυτή να μην είναι η τελευταία τους φορά που μαγειρεύουν στην κουζίνα του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον καλεσμένο τους σεφ Άγγελο Μπακόπουλο, θα αξιολογήσουν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων και θα τους ανακοινώσουν τις βαθμολογίες τους.

Κάποιες από τις μαγειρικές προσπάθειες των διαγωνιζόμενων όμως φαίνονται να τους απογοητεύουν. “Είναι μια βαθμολογία που δεν περίμενα να βάλω σε ‘σένα ποτέ” λέει σε έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ κάτι ανάλογο αναφέρει κι ο Άγγελος Μπακόπουλος απευθυνόμενος σε κάποιον από τους τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας: “Πραγματικά λυπάμαι για αυτή τη βαθμολογία”.

Όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια και οποιοδήποτε λάθος θα στοιχίσει στους διαγωνιζόμενους. Ποιος θα κλείσει την πόρτα της κουζίνας του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής;

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ