MasterChef: Γιατί αρνήθηκε να μαγειρέψει με τον Διονύση η Μαρίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Η «μάχη» για τον τίτλο του Masterchef ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης με μία διαφορετική δοκιμασία. Οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να μαγειρέψουν με δύο πρώην διαγωνιζόμενους. Όταν οι δύο φιναλίστ επέλεγαν τις ομάδες, η δεύτερη επιλογή του Διονύση -προς έκπληξη όλων- ήταν η Μαρίνα, με την οποία δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις.

Η Μαρίνα αντέδρασε και αρνήθηκε να πάει στην ομάδα του Διονύση, ο οποίος τελικά “πήρε” τον Αλέξανδρο. Μιλώντας στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, η Μαρίνα εξήγησε τον λόγο που δεν ήθελε να μαγειρέψει για τον Διονύση.

“Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να με διαλέξει ο Διονύσης. Πέρα από την κόντρα που είχαμε στο παιχνίδι, υποτίθεται ότι στο παιχνίδι έλεγε συνέχεια ότι δεν είμαι τόση καλή μαγείρισσα, και ξαφνικά με διαλέγει. Δεν το συζητήσαμε αυτό, αλλά λογικά είδε την επίδοσή μου στον ημιτελικό, και άλλαξε γνώμη” ανέφερε η Μαρίνα. “Ο Διονύσης μάγισσα με ανέβαζε, μάγισσα με κατέβαζε, λέω «τι έγινε τώρα»” συνέχισε.

«Δεν θα έδινα το 100% μου για να πάρει πόντους ο Διονύσης στον τελικό. Και 50 χιλιάρικα να μου δίνανε. Από την πρώτη ημέρα που μπήκα στον διαγωνισμό είχα δηλώσει ότι θέλω φέτος να το πάρει γυναίκα. Γιατί να βοηθήσω τον Διονύση» εξήγησε η Μαρίνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ