MasterChef: Έβαλε τα κλάματα λίγο μετά την δοκιμασία και στο τέλος αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας, η Στέλλα και ο Μότο Μότο έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου μέσα σε 70 λεπτά να καταφέρουν να βγάλουν «Κρύα Μαγειρίτσα», ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών με την υπογραφή του Μιχάλη Χάσικου.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας η Στέλλα ξέσπασε σε κλάματα. Ο Πάνος Ιωαννίδης τη ρώτησε τι της συμβαίνει κι εκείνη του απάντησε πως είναι λόγω της έντασης.

«Μπορεί και να φύγω σήμερα. Αν το σκεφτείς κι αυτό είναι δύσκολο. Έχω δεθεί με δυο – τρεις ανθρώπους παραπάνω. Μπορεί να είμαστε τρεις – τέσσερις μήνες μαζί, αλλά είναι σαν να γνωριζόμαστε μαζί χρόνια γιατί είμαστε 24ώρες το 24ωρο μαζί», είπε εμφανώς συγκινημένη η Στέλλα.

Ποιός αποχώρησε;

Μετά το Mystery Box στο επεισόδιο του MasterChef της Δευτέρας, ο Μότο Μότο, ο Ηλίας Καζιόλι, η Στέλλα Κατσέ και ο Θοδωρής Γαλάνης βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς είχαν τα χειρότερα πιάτα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Θοδωρής κέρδισε ασυλία και έτσι οι Μότο Μότο, Ηλίας και Στέλλα διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Μιχάλη Χάσικου.

Οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και ο καλεσμένος κριτής, αφού δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως αυτός που αποχωρεί από το MasterChef θα είναι η Στέλλα Κατσέ, αφού είχε τη χειρότερη προσπάθεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ