MasterChef: Έρωτας μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής; – Τι απαντά ο Ιωάννης

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν έναν έρωτα να έχει γεννηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα δούμε ένα ζευγάρι να έρχεται κοντά. Στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος δημιούργησαν σχέση, η οποία κρατά μέχρι σήμερα.

Μετά τη χθεσινή νίκη του Ιωάννη στο Mystery Box, εκείνος απόλαυσε τα δώρα του και αμέσως μετά μίλησε για την ασυλία που έδωσε στη Μαρία.

Η ασυλία αυτή καθώς και το γεγονός ότι έχουν έρθει κοντά μέσα στο σπίτι του MasterChef, φούντωσε τις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Ιωάννης θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Επειδή κάνω λίγο περισσότερη παρέα με την Μαρία στο σπίτι επειδή είναι ο άνθρωπος που με καταλαβαίνει περισσότερο απ΄όλους μέσα στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι παίζει κάτι ερωτικό. Γιατί ακούω πολλά. Είμαι ωραίο παιδί, μετράω και η Μαρία είναι ωραίο κορίτσι, μετράει αλλά μέχρι εκεί».

Από την άλλη πλευρά η Μαρία είπε ότι νιώθει ασφαλής γιατί ο Ιωάννης της έδωσε ασυλία, αλλά δεν ξέρει γιατί διάλεξε εκείνη…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ