MasterChef: Εκνευρίστηκε η Φανή με την Ελπίδα – “Έχει φέρει την αρνητική της ενέργεια μέσα στο σπίτι”

Δεύτερη μέρα επιστροφών στο MasterChef την Πέμπτη. Η Ελπίδα που κατάφερε με το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές να πάρει πίσω την ποδιά της, ανέβηκε μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στον εξώστη, ενώ οι πρώην παίκτες στάθηκαν στον πάγκο της κουζίνας. Ωστόσο, ιδιαίτερα ενοχλημένη με την επιστροφή της Ελπίδας εμφανίστηκε η Φανή, η οποία ήταν “καταπέλτης”.

“Η Ελπίδα έχει φέρει την αρνητική της ενέργεια μέσα στο σπίτι. Δεν αφήνει άνθρωπο σε ησυχία. Μόλις σε δει ότι πηγαίνεις να ηρεμήσεις, σε πιάνει και σου λέει κάτι που είναι τελείως αχρείαστο. Δεν χρειάζεται να το παίξεις καλός σε όλους” είπε η Φανή στην κάμερα του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής.

Σε ερώτηση του Πάνου Ιωαννίδη για το πως ήταν η επιστροφή της στο σπίτι, η Ελπίδα απάντησε ότι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ, αλλά σαν να έλλειπε και χρόνια. “Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα. Χάρηκα που είδα και αυτά τα παιδία (σ.σ. στον εξώστη), γιατί τους υπόλοιπους τους είδα ξεχωριστά. Σήμερα ήταν πιο περίεργα που ξύπνησα και δεν ήξερα που ήμουν. Αλλά βοηθάνε πολύ… Όλοι” είπε η Ελπίδα για την προσαρμογή της ξανά στο σπίτι.

Ωστόσο, η Φανή δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έριξε για άλλη μια φορά τα βέλη της κατά της Ελπίδας. “Από την νύχτα που έφυγε η Ελπίδα έως και χθες το βράδυ το σπίτι είχε μια ησυχία. Δεν είχε ψίθυρους με τον έναν και με τον άλλον. Ή θα ήμασταν όλοι μαζί ή θα ήταν ο καθένας με το παρεάκι του. Από χθες το βράδυ ξεκίνησε πάλι το ίδιο πράγμα. Εγώ εκνευρίστηκα. Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο πλέον το τι είναι η Ελπίδα” ανέφερε η Φανή.

Δείτε το βίντεο από το MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ