MasterChef: Διαγωνιζόμενος άφησε άφωνους τους κριτές με την απάντησή του

Δεύτερη ημέρα των οντισιόν του MasterChef σήμερα και ένας από τους πρώτους παίκτες, που πάλεψε για μία θέση στην επόμενη φάση, κατάφερε να ξαφνιάσει τους κριτές, καθώς ανέφερε ότι δεν είχε δει ποτέ το ριάλιτι μαγειρικής στο παρελθόν

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας βρέθηκε στο πλατό του MasterChef και ετοίμασε για τους κριτές γεμιστά κολοκυθάκια. Όσο ο διαγωνιζόμενος μαγείρευε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε ποιον παίκτη από τα παλιότερα MasterChef είχε ξεχωρίσει.

Όμως η απάντησή του άφησε άφωνους τους τους κριτές. «Δεν έβλεπα MasterChef σεφ» είπε ο Χριστόφορος, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να το “ευχαριστεί”. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος πρόσθεσε ότι είχε δει και του άρεσε ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίο συμμετείχε στο MasterChef το 2017.

Ο παίκτης αποκάλυψε ότι δεν δήλωσε ο ίδιος συμμετοχή στο MasterChef αλλά τον δήλωσε μια φίλη του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει αν ήταν φίλη του ή… “φίλη” του. «Εσύ δεν έχεις φίλες σεφ;» ρώτησε ο Χριστόφορος τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Έχω» απάντησε ο σεφ, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει «Κάποτε είχε περισσότερες», κάνοντας τον Πάνο Ιωαννίδη να σκάσει στα γέλια.

Τελικά ο Χριστόφορος πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef με 2 «ναι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ