MasterChef: Χαμός στο Twitter με την αποστομωτική απάντηση του Κοντιζά στον Μπόμπαινα

Η μπλε ομάδα στο MasterChef έχασε την ομαδική δοκιμασία αυτής της εβδομάδας και οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Η αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον «Μπόμπαινα» ή Δημήτρη Ταϊρίδη προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων στα social media.

Ο αρχηγός των «Μπλε» άρχισε να επιρρίπτει τις ευθύνες στα μέλη της ομάδας του για την ήττα και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είχα ζητήσει και εγώ και ο Γιάννος να γίνει μαγειρικό πλέον και να σταματήσουν ο επιθέσεις. Πράγμα που έγινε. Πήγαμε σε μια ομαδική και δυστυχώς χάσαμε γιατί υπήρξε το εγώ. Άμα θα δείτε το βίντεο στο συμβούλιο η Φανή και ο Βασίλης λένε “εγώ το πιάτο, εγώ την ιδέα”. Δεν έχετε μάθει όταν έχετε έναν αρχηγό, δεν υπάρχει το εγώ… Στις ομαδικές είναι το εμείς.

Ποτέ η μπλε ομάδα δεν θα πάρει μια νίκη αν το εγώ δεν γίνει εμείς. Οι Κόκκινοι για αυτό κερδίζουν, γιατί είναι εμείς. Εθελοτυφλούμε, αλλά δεν σας αρέσει. Εμένα δεν με ενδιαφέρει που θα καρφώσετε και θα πρέπει να μαγειρέψω για να ξανά μπορέσω να διεκδικήσω τη θέση μου στο MasterChef. Ίσα ίσα με δυναμώνει. Αλλά δεν φύγετε από αυτή την ιδεοληψία δεν θα μπορέσετε να πάτε μπροστά», είπε σε έντονο ύφος ο Δημήτρης στους παίκτες της μπλε ομάδας.

Masterchef- Μπόμπαινας

Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο σημείο αυτό πήρε τον λόγο και του είπε: «Προσπαθώ να καταλάβω αν πάει κάπου αυτό, γιατί είπες πως θα καταλήγει κάπου».

Ο Μπόμπαινας συνέχισε να λέει τα ίδια και τότε ο καταξιωμένος σεφ τον ρώτησε: «Δημήτρη δοκίμασες όλα τα πιάτα πριν δώσεις έγκριση να περάσουν το πάσο να τα δοκιμάσουμε εμείς;»

«Σεφ όχι», απάντησε ο Μπόμπαινας με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει: «Καταλήγει κάπου;».

Το Twitter αποθέωσε τον Σωτήρη Κοντιζά για τη συγκεκριμένη απάντησή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ