MasterChef: Χαμός με τη Βιβή – Θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης είχε δηλώσει εξαρχής πως διάλεξε για αντίπαλο τη Βιβή στο Mystery Box του MasterChef, για να τη βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση και τα κατάφερε, αφού το πιάτο του ήταν πολύ ανώτερο και τον έστειλε ασφαλή στον εξώστη.

Η Βιβή είχε απόλυτη επίγνωση της κακής προσπάθειας που έκανε κι έτσι δεν κρύφτηκε μποστά στους κριτές. «Άμα μπορούσα να πετάξω το πιάτο μου, θα το πέταγα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Φάνηκε ωστόσο, να μην έδωσε επίτηδες το 100% των δυνατοτήτων της και να χάρισε τη νίκη στον Γιάννη, με τον οποίο έχει προηγούμενα. Γυρνώντας μάλιστα στον πάγκο της εξομολογήθηκε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef. «Θα φύγω έχω βαρεθεί», ενώ πρόσθεσε στις κάμερες «Έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Πολύ βρωμιά μέσα στο σπίτι από τα παιδιά. Οι περισσότεροι σκοτώνονται μεταξύ τους».

Από πλευράς του ο Γιάννης δήλωσε πως με τη σημερινή του νίκη ήθελε να πάρει έκδικηση από τη Βιβή για όσα είπε για εκείνον και την οικογένειά του: «Έχω να πω στη Βιβή ότι έχω να της προσφέρω ήττες πολλές. Θα μαζεύει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Κι αν μπορούσα θα παίζαμε μαζί για 10 MasterChef γι΄ αυτά τα λόγια που έχει πει για την οικογένειά μου, την κοπέλα μου κι εμένα τον ίδιο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ