MasterChef: Η τελευταία μέρα της διαδικασίας των επιστροφών – Ποιος αποχωρεί οριστικά από τον διαγωνισμό

Τελευταία μέρα της διαδικασίας των επιστροφών στο MasterChef της Παρασκευής. Οι πρώην διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν σε δύο δοκιμασίες προκειμένου να διεκδικήσουν την τελευταία ποδιά που έχει μείνει, η οποία και θα δώσει σε έναν παίκτη την ευκαιρία να επιστρέψει πίσω στο σπίτι. 

Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν την επιστροφή τους στον διαγωνισμό, μετά τις μαγειρικές δοκιμασίες, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, η Βασιλική Δροσάτου και ο “Μπόμπαινας”, ενώ την Τετάρτη την ποδιά της κατάφερε να πάρει πίσω η Ελπίδα Μορφούλη.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί ο Γρήγορής και ο Στέφανος που ηττήθηκαν στις χθεσινές δοκιμασίες βάζουν τα δυνατά τους απόψε στην κουζίνα με στόχο να ετοιμάσουν 20 τέλεια τηγανιτά αυγά, ενώ σημαντικό ρόλο στην πρώτη αυτή δοκιμασία θα παίξουν η ταχύτητα και η τεχνική.

Οι δύο πρώην παίκτες θα διαγωνιστούν σε μια ακόμη δοκιμασία, με τους τρεις σεφ κριτές να αξιολογούν τα πιάτα τους. Ωστόσο, μια μαγειρική προσπάθεια φαίνεται να μην τους ικανοποιεί, με αποτέλεσμα ένας πρώην διαγωνιζόμενος να αποχωρήσει οριστικά από τον γνωστό διαγωνισμό μαγειρικής.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ