MasterChef: Αυτός ήταν ο νικητής του Mystery Box – Πως μοίρασε τα υλικά και ποιοι θα έχουν μειονέκτημα

Νέα εβδομάδα στο MasterChef με τους 18 επίδοξους σεφ να επιστρέφουν στις κουζίνες τους για ένα ιδιαίτερο Mystery Box. Οι κριτές έκαναν μία πολύ όμορφη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν μια γλυκιά ή μια αλμυρή παρασκευή με υλικά που θύμιζαν την κλασσική εποχή και συγκεκριμένα τον 5ο αιώνα π.Χ.

Μετά από 60 λεπτά μαγειρικής, οι τρεις καλύτερες προσπάθειες ανήκαν στην “κόκκινη ομάδα”. Η Μαρίνα, ο Αντώνης και ο Διονύσης ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενοι που οι κριτές ξεχώρισαν τα πιάτα τους. Νικητής αναδείχτηκε ο Διονύσης, ο οποίος κέρδισε για πρώτη φορά Mystery Box.

Οι τρεις κριτές οδήγησαν τον Διονύση στην αποθήκη τροφίμων όπου τον περίμεναν τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα που κλήθηκε να μοιράσει στους συμπαίκτες του.

Βασικό υλικό στο τεστ δημιουργικότητας θα είναι η ντομάτα. Ο νικητής του Mystery Box μοίρασε στους συμπαίκτες του τις τρεις παραλλαγές που του έδωσαν οι κριτές, ανάμεσα στη φρέσκια ντομάτα, τη λιαστή/ημίλιαστη ντομάτα και όλα τα είδη συσκευασμένης ντομάτας, ενώ σε τρεις συμπαίκτες ο Διονύσης έδωσε ένα μεγάλο μειονέκτημα. Η Μαρίνα, ο Κωστής και ο Κωνσταντίνος θα έχουν μόνο 30 λεπτά για να μαγειρέψουν το πιάτο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ