MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

Δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef, με την Ανούς, τον Τζιοβάνι και τον Ιωάννη να μαγειρεύουν για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ξεχωριστή μαγειρική δοκιμασία με πιάτο αντιγραφής. Το πιάτο που τους παρουσίασαν οι κριτές λεγόταν “γλώσσα του καφέ” και ήταν μια μοσχαρίσια γλώσσα με διάφορα υλικά.

Το καλύτερο πιάτο στη δοκιμασία, το είχε ο Ιωάννης, καθώς τόσο η Ανούς όσο και ο Τζιοβάνι είχαν κάποιες αστοχίες. Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef ήταν η Ανούς, καθώς είχε το χειρότερο πιάτο. Η ίδια μιλώντας για την εμπειρία της, τόνισε το πόσο καλό της έκανε η συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ αποκάλυψε ότι ο Διονύσης θα της λείψει πιο πολύ από όλους.

Κατά την επιστροφή στο σπίτι, ο Διονύσης δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια του, ωστόσο μιλώντας στην κάμερα είπε: “Ο Τζιοβάνι είναι 100% άξιος σαν μάγειρας, σαν άνθρωπος, σαν όλα! Για την Ανούς τι να πούμε; Πόσο έχουμε μπροστά μας; Θα τα πούμε έξω!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ