MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Ανάμεσα στον Παύλο και τον Ρωμαίο «παίχτηκε» η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής.

Με guest chef τον πεπειραμένο pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη, οι δύο διαγωνιζώμενοι έπρεπε να διαγωνιστούν σε γλύκο, αντιγράφοντας μια τάρτα κάστανο με μαύρο φραγκοστάφυλλο κι αχλάδι.

Παρότι ήταν η πρώτη φορά που μαγείρεψε γλυκό, ο Παύλος τα πήγε καλύτερα κι έτσι πήρε 20 πόντους σε σχέση με τους 18 του Ρωμαίου, που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο παίκτης δεν περίμενε να φύγει, αφού θεωρεί ότι ήταν πολύ νωρίς για εκείνον. «Δεν περίμενα να δεθώ με άτομα», είπε στους κριτές. «Η ζωή συνεχίζεται, θα πάω στη γυναικάρα μου, στους παίδαρούς μου», συμπλήρωσε.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «λύγισε» μιλώντας για την οικογένειά του. «Έχει περάσει πολύς καιρός. Μου έλειψαν, ναι… ποτέ δεν έχω φύγει για παραπάνω από μια εβδομάδα ή 2-3 τρεις ημέρες. Αυτό, σκέφτομαι που θα πάω… μου έλειψαν πολύ, είναι δύσκολο!», είπε. «Δεν έχω μάθει στα εύκολα κιόλας… μετανάστευση, ρατσισμός ακόμα και τώρα, δουλειές… να σε κρίνουν, εντάξει, είναι όλα δύσκολα», συμπλήρωσε συγκινημένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ