MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

Όσο φτάνουμε στον τελικό, τα πράγματα στο MasterChef αρχίζουν και γίνονται πολύ δύσκολα, καθώς οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Στο επεισόδιο της Τρίτης (10/05) είχαμε ακόμη μία αποχώρηση, ενός παίκτη που τις τελευταίες εβδομάδες είχε απασχολήσει πολύ έντονα κριτές και τηλεοπτικό κοινό, κυρίως με τις… ατάκες του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς «Μπόμπαινα», ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Η Ελπίδα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box εξασφαλίζοντας τη θέση της στους 8 καλύτερους.

Ο Χριστόφορος κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας τόσο τα πλεονεκτήματα στην επικείμενη Ομαδική Δοκιμασία, όσο και ένα πλήρες σετ κουζίνας.

Για τον Νίκο, τον Δημήτρη και την Καλλιόπη, όμως, τα νέα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα, αφού οι προσπάθειες τους αποδείχθηκαν οι πιο αδύναμες με αποτέλεσμα να κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους.

Και οι τρεις υποψήφιοι γνώριζαν πως μια αστοχία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους και πως πρέπει να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Ωστόσο η ώρα της… κρίσης ήρθε και ο Μπόμπαινας ήταν αυτός που μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ