MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ – BINTEO

Βραδιά ανάδειξης του νικητή στη Silver Week του MasterChef ήταν η χθεσινή με το ζευγάρι Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία να συγκρούονται στην κουζίνα. Η δοκιμασία ήταν αρκετά απαιτητική με τους δύο διαγωνιζομένους να πρέπει να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο υψηλών προδιαγραφών το λεγόμενο «Αυγοlution». Οι στιγμές ήταν έντονες και υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης με τη Μαρία να αισθάνεται έντονη ψυχολογική πίεση και να λυγίζει.

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και των διεκδικητών του Silver Award, δηλαδή των 10.000 ευρώ και όπως είπαν το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τελικά, το πιάτο που ήταν πολύ κοντά σε αυτό που ετοίμασαν οι καλεσμένοι σεφ ήταν του Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο έπαθλο και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.

Η Μαρία δήλωσε: «Κρίμα που δεν του έδωσα εγώ αυτή τη βαλίτσα. Καλά τα λεφτά εννοείται πως θα του τα «φάω» εγώ, οπότε το ίδιο είναι».

«Δε νιώθω πλούσιος γιατί έχω «λαδώσει» όλο τον κόσμο. Είπα ότι θα βγάλω και τους 9 παίκτες στα εστιατόρια που έχουν οι κριτές. Μήπως πρέπει να κερδίσω και τον τελικό για να ξεχρεώσω αυτά που υποσχέθηκα;», είπε ο νικητής Δημήτρης Μπέλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ