Αυτοί είναι οι νικητές του ημιτελικού της εβδομάδας Silver Award στο MasterChef – ΒΙΝΤΕΟ

Στην δοκιμασία Πέμπτης για την εβδομάδα Silver Award, τα ζευγάρια των παικτών, περυσινών και φετινών, κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα με μακαρόνια.Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη και να αναδείξουν τη μαγειρική τους δεινότητα.

Ο Σελίμ και ο Μανώλης έδειξαν να εντυπωσιάζουν με τα πιάτα τους που έπρεπε να δημιουργήσουν τρία διαφορετικά πιάτα. Όπως σημείωσε μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και τα τρία πιάτα διέθεταν πολλή γεύση.

Η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος άκουσαν τα πιο καλά σχόλια για τα τρία πιάτα τους.

Ο Τιμολέων και η Σπυριδούλα εμφάνισαν τα τρία πιάτα τους από ζυμαρικά που ήταν ραβιόλια, σαβιολόνε και ταλιατέλες. Αν και οι κριτές έκαναν μερικές παρατηρήσεις βρήκαν τα πιάτα τους εξαιρετικά νόστιμα και τεχνικά άρτια.

Ο Χρήστος και ο Αργύρης παρουσίασαν τα τρία πιάτα τους στους κριτές, οι οποίοι τους έδωσαν τα συγχαρητήριά τους και τους χειροκρότησαν. Οι παίκτες έμειναν ικανοποιημένοι από τις κριτικές που δέχτηκαν για τις δημιουργίες τους.

Οι κριτές στην συνέχεια ανακοίνωσαν δυο από τέσσερα ζευγάρια που περνάνε στον τελικό του silver award. Μάλιστα, τόνισαν πως η διαδικασία ήταν αρκετά δύσκολη και αναγνώρισαν όλες τις προσπάθειες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανακοίνωση των κριτών:

Πηγή: gossiptv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ