MasterChef: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί των δύο ομάδων

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef Μπλε και Κόκκινοι καλούνται να μαγειρέψουν ένα πλήρες γεύμα για να το προσφέρουν σε 100 πρόσφυγες που έχουν ανάγκη. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη και του Γρηγόρη, οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς αρχηγούς.

Η Ελπίδα που είχε τα πλεονεκτήματα της ομαδικής δοκιμασίας, τα οποία ήταν είτε να ορίσει τον νέο αρχηγό στην ομάδα της είτε να ανταλλάξει έναν παίκτη των Κόκκινων με έναν των Μπλε, επέλεξε να αναλάβει η ίδια την ηγεσία της ομάδας της.

Από την άλλη πλευρά, τα μέλη της Μπλε ομάδας αποφάσισαν από κοινού να βγάλουν ως νέο αρχηγό τους τον Νικήτα.

“Μας έχει αποδείξει στον διαγωνισμό ότι είναι ώριμος, ότι έχει βούληση κι ότι είναι πολύ καλός μάγειρας” ανέφερε η Φανή όσον αφορά στην επιλογή του Νικήτα για αρχηγό.

“Για εμένα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα το να σε θέλει η ομάδα για αρχηγό. Κι να είχα το δικαίωμα να διαλέξω τον αρχηγό της Μπλε ομάδας, θα έλεγα ‘παιδιά, συμφωνείτε να γίνω αρχηγός;’ Πάντα λειτουργεί καλύτερα η ομάδα με το να θέλει τον ίδιο αρχηγό” ανέφερε ο Νικήτας.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε άτυπα τον αρχηγό των Μπλε ποιος θα ήταν ο υπαρχηγός της ομάδας τους, αν υπήρχε τέτοιος ρόλος κι ο Νικήτας ανέφερε τον Βασίλη.

Η Ελπίδα από την μεριά της είπε στους τρεις σεφ ότι κι ο Μάριος ήθελε την ηγεσία των Κόκκινων κι ότι η ίδια επέλεξε να αναλάβει την αρχηγία, καθώς οι συμπαίκτες της δε διαφώνησαν με κάποιο από τα δύο πιθανά σενάρια. Ως υπαρχηγό της ομάδας της δε, είπε ότι θα επέλεγε τον Μάριο.

“Νιώθω άνετα να αναλαμβάνω τις ευθύνες και για τα παιδιά και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Ο Μάριος το ίδιο. Όποτε πιστεύω ότι είμαστε και οι δύο κατάλληλοι υπό αυτή την έννοια” ανέφερε η Ελπίδα, μιλώντας στην κάμερα του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ