MasterChef: Αυτή η ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία της Ιταλικής Εβδομάδας

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (28/04) στο MasterChef ανακοινώθηκαν στους διαγωνιζόμενους οι βαθμολογίες που συγκέντρωσαν στην Ομαδική Δοκιμασία της Ιταλικής Εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι Κόκκινοι και Μπλε κλήθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων αγαπημένων ιταλικών πιάτων, δηλαδή μπρουσκέτες, νιόκι, καπελέτι και κανόλι.

Τις δυο ομάδες χώριζε μόλις ένας πόντος, όταν στο συμβούλιο της Πέμπτης κριτές και διαγωνιζόμενοι πέρασαν στην τέταρτη και τελευταία κατηγορία, αυτή του γλυκού. Αφού οι κριτές σχολίασαν τις μαγειρικές προσπάθειες των δύο ομάδων, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν οι Κόκκινοι και οι Μπλε στο γλυκό, το οποίο και έκανε την ανατροπή!

Το πιο νόστιμο και σωστά ψημένο κανόλι ήταν αυτό των Κόκκινων, οι οποίοι και είχαν συνολική βαθμολογία 93 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι Μπλε συγκέντρωσαν 87 βαθμούς, με αποτέλεσμα να ηττηθούν από τους αντιπάλους τους. Η Μπλε ομάδα λυπήθηκε με το αποτέλεσμα, ωστόσο μια μαγειρική τους προσπάθεια είχε βγει… “εκτός θέματος”.

“Οι Κόκκινοι θα απολαύσετε το έπαθλό σας παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη” ανακοίνωσε στη νικήτρια ομάδας ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ