MasterChef 5: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής – Οι αλλαγές που έρχονται στον νέο κύκλο – ΒΙΝΤΕΟ

Το MasterChef 4 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης (17/6), αλλά στο Star ετοιμάζονται ήδη για τον πέμπτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την αποκάλυψη αμέσως μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του MasterChef 4 και τους πανηγυρισμούς.

Μετά την τεράστια επιτυχία του φετινού MasterChef, ο γνωστός σεφ και κριτής ανακοίνωσε στον «αέρα» ότι θα υπάρξει και πέμπτος κύκλος, ο οποίος δε θα έχει καμία σχέση με όσα έχουμε στις τέσσερις προηγούμενες σεζόν. «Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5. Δε θα είναι τίποτα το ίδιο, δε θα τα έχετε ξαναδεί… Ότι ξέρετε κι εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δε θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5. Πάμε με φόρα…», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής θα ξεκινήσει την προετοιμασία σε λίγες εβδομάδες, μέσα στο καλοκαίρι. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και ξεκίνησε το MasterChef, προβάλλεται ανελλιπώς επί 27 σεζόν, ξεκινώντας από το 1990.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ