MasterChef 2024: Μια νέα εβδομάδα… θρίλερ ξεκινάει για τους παίκτες – Η ανατρεπτική ανακοίνωση των κριτών

Ο Νικόλας Καραμπούλης από την γκρι μπριγάδα ήταν αυτός που παρουσίασε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef (Παρασκευή 23/2) και έτσι αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Μια νέα εβδομάδα…thriller ξεκινάει απόψε για τους 20 επίδοξους νέους και νέες MasterChef 2024 της Ελλάδας. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κάνουν μια ανατρεπτική ανακοίνωση στους διαγωνιζόμενους: οι μπριγάδες διαλύονται!

Όλοι και όλες θα παλέψουν από σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου, ατομικά για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Η έκπληξη και η αγωνία των διαγωνιζομένων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μαθαίνουν πως αυτή την εβδομάδα θα γίνουν δυο αποχωρήσεις!

Ένα Mystery Βox, με πολύ ιδιαίτερα υλικά, περιμένει σήμερα τα ζευγάρια των μονομαχιών, τα οποία θα σχηματιστούν με έναν διαφορετικό τρόπο. Μια δοκιμασία από την οποία, στο τέλος της ημέρας, θα προκύψουν 10 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιοι δέκα θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των μαγειρικών περιστάσεων και ποιοι δέκα θα κληθούν αύριο (Τρίτη 27/2) να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό, σε μια εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία;

Δείτε το trailer

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ