MasterChef: Έξαλλος ο Δημήτρης με τη Φανή – «Είναι επικίνδυνη η μικρή»

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης κατάφερε να κερδίσει στο Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef και στην ομαδική δοκιμασία είχε στη διάθεσή του δύο πλεονεκτήματα.

Συγκεκριμένα, μπορούσε να ανταλλάξει έναν παίκτη με την αντίπαλη ομάδα και μπορούσε να αλλάξει και έναν από τους αρχηγούς των ομάδων. Ο διαγωνιζόμενος του Masterchef αποφάσισε να αλλάξει την αρχηγία της μπλε ομάδας, την οποία είχε η Φανή, και να την πάρει ο ίδιος, ενώ έστειλε τη συμπαίκτριά του στην κόκκινη ομάδα, παίρνοντας στην ομάδα του τον Γιάννο.

Οι αποφάσεις του Δημήτρη προκάλεσαν κάποιες αντιδράσεις, με τους περισσότερους παίκτες να τονίζουν ότι η δικαιολογία που είπε ότι δεν ρωτήθηκε για την κάρτα ασυλίας της Φανής, ήταν πρόφαση γιατί ήθελε να διώξει τη Φανή.

Επίσης ο Γιάννος δεν ήταν ευχαριστημένος με την αλλαγή ομάδας, καθώς ήθελε να παραμείνει στην κόκκινη ομάδα.

Με τη σειρά τους, η Βασιλική και Φανή κατηγόρησαν τον Δημήτρη ότι βάζει λόγια στους παίκτες και προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις. Τα λεγόμενα των δύο κοριτσιών επιβεβαίωσε και ο Βασίλης, ο οποίος είναι χαρακτηριστικά: «ο Δημήτρης προσπαθεί να σε βγάλει χαζό».

Από μεριάς του πάντως, ο Δημήτρης υποστηρίζει ότι όλα τα έχει κάνει η Φανή. «Δεν μπορείς να φανταστείς. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε “θα σου γ…. ότι έχει και δεν έχεις. Αυτά όλα τα έχει κάνει η μικρή. Δεν είναι καλός άνθρωπος, είναι επικίνδυνος» είπε στην κάμερα του MasterChef ο Δημήτρης για τη συμπάικτριά του, Φανή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ