Masked Singer: Μια νέα Μάσκα έρχεται – Η αποκάλυψη που θα τους αφήσει άφωνους

Μια νέα Μάσκα έρχεται στη σκηνή του The Masked Singer απόψε στις 21.00 για να δροσίσει τον παρουσιαστή και τους Detectives.

Ο Σάκης Ρουβάς παίρνει στα χέρια του την Magic Eight Ball που φέρνει μαζί του και οι Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης θέτουν τα πιο καυτά ερωτήματα! Πώς απαντά η μαγική… μπάλα;

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο έκτο επεισόδιο του The Masked Singer! Οι Men in Black να φέρνουν στο πλατό όσα παράγγειλαν ηλεκτρονικά οι Μάσκες για να βοηθήσουν το έργο των Detectives.

Τι αίσθηση προκαλούν οι αγορές τους; Υπάρχουν Μάσκες που ασχολούνται με τη γυμναστική, άλλες με τη διακόσμηση ή με τη φωτογραφία. Κάποιες Μάσκες όμως έρχονται με πιο… πικάντικη διάθεση. Ποια δηλώνει «Sorry Girls I’ m taken»;

Για μία ακόμα φορά οι Μάσκες εντυπωσιάζουν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες στη σκηνή του The Masked Singer με απρόσμενες επιλογές τραγουδιών και συναρπαστικά performances που ξεσηκώνουν τους Detectives!

Στο τέλος της βραδιάς όμως, μία Μάσκα θα πρέπει να αποχωρήσει και αυτή τη φορά κανένας από τους Detectives δεν είναι έτοιμος για το πρόσωπο που θα αντικρύσει!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ