Μαριπόζα: Με τον Τζέιμς γνωριζόμασταν αλλά συμφωνήσαμε να μην το πούμε – Η Ελευθερία με “έθαβε”

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Έλενα “Μαριπόζα” Κρεμλίδου μαζί με άλλους δύο πρώην συμπαίκτες στο Survivor και μίλησαν για το reality επιβίωσης, για την εμπειρία τους και τις σχέσεις με τους άλλους παίκτες.

Όπως τόνισε η “Μαριπόζα” μου κάνει εντύπωση η υπομονή των παιδιών. Γενικά η ταλαιπωρία που υπάρχει και τις στιγμές που οι κάμερες δεν γράφουν, να πας από την καλύβα σε ένα παιχνίδι περνάς από 40 κύματα κυριολεκτικά… Είναι τόσο ταλαιπωρία που πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν αξίζει τόση ταλαιπωρία. Στεναχωρήθηκα που έφυγα, θα ξαναέμπαινα όμως για λίγο”.

Τόνισε ακόμη ότι την κούρασε ο λαϊκισμός του Τριαντάφυλλου και του Κώστα Παπαδόπουλου: “Εμένα προσωπικά με κουράζει πόσο λαϊκιστής μπορεί να γίνει ο Τριαντάφυλλος. Και γίνεται πολύ συχνά. Κάνει συνέχεια επίκληση στο συναίσθημα των Ελλήνων. Αυτό με κουράζει… Αυτός και ο Κώστας το κάνουν τόσο συνέχεια” είπε ακόμη.

Για την Ελευθερία Ελευθερίου είπε: “Θέλω να λύσω κάποια πράγματα με την λευθερία, τις προάλλες που ήμασταν στον Καλλίδη και μιλήσαμε με βιντεοκλήση γιατί η κοπέλα κάνει καραντίνα ακόμη μου είπε ότι πρέπει να μιλήσουμε και της είπα “ναι”. Έμαθα ότι είπε πράγματα που υποτίθεται ότι έχω πει εγώ, αλλά θέλω να μάθω από την ίδια τι και πώς. Ουσιαστικά με “έθαβε” όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Με απασχολεί όταν κάποιος προσπαθεί να έρθει κοντά σου και τελικά κοιτά το δικό του συμφέρον και καταλαβαίνεις ότι όταν προσπαθεί να έρθει κοντά σου αυτό είναι ένα παιχνίδι”, ενώ αποκάλυψε και τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Τζέιμς: “Γνωριζόμασταν με τον Τζέιμς και δεν το λέγαμε εκεί μέσα. Είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα το πούμε. Η αρχική λογική ήταν ότι αν ακούμε να λένε κάτι είτε για τον έναν, είτε για τον άλλον, να το λέμε ο ένας στον άλλον. Ήταν ιδέα του Τζέιμς, αλλά το συμφωνήσαμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ