Μάριος Πρίαμος: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Καρολίνας – «Της εύχομαι…»

Την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα από το Survivor All Star σχολίασε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, στο επεισόδιο της Κυριακής (29/01).

«Οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται» δήλωσε ο Μάριος για την Καρολίνα, με την οποία φέρονται να δημιούργησαν μία ιδιαίτερη σχέση μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους υπόλοιπους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Η αποχώρηση της Καρολίνας φαίνεται πως δεν ήταν έκπληξη για τον ίδιο, καθώς, όπως ανέφερε, φανταζόταν ότι θα φύγει είτε η Καρολίνα είτε ο Τάκης.

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας είναι η αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας και έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο, όπως ανέφερα και στον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ», είπε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται! Είμαστε σε ένα παιχνίδι, έχει μια αρχή και ένα τέλος και όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει και θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει», πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ