Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έφερα σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Λιβάνη άθελά μου

Στη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και όλα όσα έχουν ειπωθεί γι’ αυτή όσο εκείνη ήταν στο Survivor μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον νικητή Σάκη Κατσούλη.

Καλεσμένη στο “Σου Κου Family” η Μαριαλένα ήρθε σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον τραγουδιστή. “Δεν θέλω να πω, γιατί έχει γίνει ένας ντόρος γενικότερα στο όνομα του Γιώργου και δεν θέλω να τον αναπαράγω κι άλλο” τόνισε η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης. “Σίγουρα τον έφερα σε δύσκολη θέση. Σε κανέναν άνθρωπο δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό που έγινε με τον Γιώργο. Σίγουρα άθελά μου, δεν ήθελα να δημιουργηθεί όλο αυτό. Δεν ήξερα τι γίνεται στην Ελλάδα, τι συζητείται, πώς, και τι. Τώρα αρχίζω και τα μαθαίνω. Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα όλα αυτά. Δεν υπήρχε εκπομπή που να μην αναφέρει το όνομά μου” είπε η Μαριαλένα και επιβεβαίωσε πως ξεχνούν τις κάμερες όταν βρίσκονται στο παιχνίδι. “Εννοείται, σε ρουφάει το παιχνίδι”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σοκ που έπαθε όταν είδα τον Σάκη να μπαίνει στο Survivor και τόνισε ότι η σχέση που είχαν εκτός παιχνιδιού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του. “Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν μπήκε ο Σάκης. Ήμουν ήδη δύο μήνες εκεί, είχα περάσει πάρα πολλές κακουχίες, ταλαιπωρημένη και ψυχολογικά και σωματικά. Όταν μπήκε ο Σάκης εγώ είχα να διαχειριστώ και αυτό, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά ήταν αυτά που ζούσαμε μέχρι τότε και πραγματικά ένιωθα πολύ αδικημένη που μου το έκαναν αυτό. Μετά πέρναγε ο καιρός, μιλήσαμε κιόλας… Με τον Σάκη είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε ξαναμιλήσει από τότε και για εμένα ήταν σοκ όταν τον είδα μπροστά μου, στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Ήταν εγκεφαλικό πραγματικά” ενώ επεσήμανε ότι σίγουρα έπαιξε ρόλο για την επιλογή του για το παιχνίδι το γεγονός ότι η πρώην του ήταν ήδη εκεί. “Ήταν ένας παραπάνω λόγος για να μπει” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ