Μαρία Πετεβή: Είμαι πολύ χαρούμενη, που δεν είμαι η «Πηνελόπη» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Πετεβή, που υποδύεται την “Πηνελόπη” στις Άγριες Μέλισσες , την επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, μιλώντας στο “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε ποια κοινά στοιχεία έχει με την ηρωίδα, αλλά υπογράμμισε και τις τρομερές διαφορές τους. Κυρίως όμως εξέφρασε τη χαρά της που δεν είναι η “Πηνελόπη”.

“Στις αρχές θα σου έλεγα δεν μοιάζουμε. Μοιάζουμε πολύ σε κάποια πράγματα, όπως η ευαισθησία, η αθωότητα, αλλά έχουμε και τρομερές διαφορές, στον τρόπο που μεγαλώσαμε, στην οικονομική άνεση. Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν είμαι η Πηνελόπη, δεν μπορεί να εκφραστεί αυτό το παιδί, είναι πολύ εγκλωβισμένη, θα μπορούσε κάλλιστα να τρελαθεί στο τέλος… Είναι πολύ δυστυχισμένη, δεν θα μπορούσα να ζω σαν εκείνη!” τόνισε και σχετικά με τη ζωή της ηρωίδας που υποδύεται είπε: “Δεν τον αγάπησε, την πίεσαν να τον αγαπήσει, τον παντρεύτηκε, τη βασάνισε, τη βίασε, της φέρθηκε πολύ άσχημα, τη χειριζόταν υποδόρια τρομερά, όπως τη χειρίζονται οι γονείς της, είναι φοβερά χειριστικοί άνθρωποι κι αυτό την έκανε πάντα να μην έχει την ελευθερία της γνώμης της, να μην μπορεί να σκεφτεί καν αυτό που θέλει, να τα θεωρεί όλα αμαρτία, ως κακό κι αυτό φέρνει πολλή καταπίεση και από τους εξωτερικούς παράγοντες και από τον ίδιο της τον εαυτό. Αυτό ταιριάζουμε γιατί καταπιέζω λίγο τον εαυτό μου” σημείωσε η Μαρία Πετεβή.

“Δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά εδώ και έναν χρόνο, αγχώνομαι λίγο στην αρχή αλλά μετά το βρίσκω, δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, απολαμβάνω πολύ τη δουλειά μου, είμαι λίγο πιο ήρεμη σε σχέση με τη δουλειά μου, γιατί τότε ήταν αρχή και είχα το άγχος πώς είναι, πώς θα πάει, αν θα αποδώσω σωστά αυτό που πρέπει να αποδώσω, προσπαθώ πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, αυτή τη δουλειά, κι έχεις συνέχεια πράγματα να ανακαλύψεις. Στην υποκριτική δεν κατακτάς πράγματα, απλώς έχεις μεγαλύτερη ηρεμία, ζω με την Πηνελόπη έναν χρόνο τώρα, ζούμε μαζί κατά έναν τρόπο και ξέρω πώς θα αντιδρούσε, οπότε δεν έχω τόσο πολύ το άγχος “ωχ πώς θα γίνει αυτό”, είπε επίσης η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ