Μαρία Παπαλάμπρου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του συζύγου της

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Παπαλάμπρου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στη σειρά του Mega “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” και στη σειρά του ΑΝΤ1 “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”.

Η Μαρία Παπαλάμπρου, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” περιέγραψε πόσο άλλαξε η ζωή της με τον θάνατο του συζύγου της Τάσου Αλεξόπουλου πριν από δύο χρόνια, κάτι που την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την έφηβη κόρη της,  έπειτα από 10 χρόνια στο εξωτερικό. Παράλληλα μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος και τα κορίτσια του

Στο ερώτημα αν είχε αντιληφθεί τις συμπεριφορές για τις οποίες τον κατηγορούν, είπε “εγώ το μόνο που μπορώ να πω για το σίριαλ “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” είναι ότι ήταν το πρώτο σίριαλ που είχα κάνει στην τηλεόραση και είχα μία πολύ καλή συνεργασία. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα, οπότε ούτε έπεσα ούτε δεν έπεσα από τα σύννεφα. Είναι μια υπόθεση που έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει όλα τα στοιχεία που έχει, γιατί όλα τα στοιχεία τα έχει μόνο η Δικαιοσύνη” τόνισε η Μαρία Παπαλάμπρου.

Για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Γερμανία όπου ζούσε επί δέκα χρόνια, είπε: “Ζούσα στο Βερολίνο, δέκα χρόνια και λίγο παραπάνω, ζούσα μόνιμα με την οικογένειά μου, τον άνδρα μου και την κόρη μου. Δυστυχώς, ο άνδρας μου έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια κι έτσι αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα αυτόν, των φίλων και των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή”.

Για τη 17χρονη κόρη της είπε: “Σε δυο μήνες θα κλείσει τα 17 χρόνια. Δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στο τι θέλει να κάνει. Για το θέατρο δεν δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, την ενδιαφέρει όμως ο χώρος της μόδας, το μόντελινγκ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ