Μαρία Κωνσταντάκη: Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους – Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε με ενθουσιασμό για την υιοθεσία της σκυλίτσας της, της Γκόλφως. «Μετά την πρώτη καραντίνα τον πήρα τον σκύλο. Είχα περάσει ένα καλοκαίρι με ένα φιλικό ζευγάρι που είχε σκύλο. “Κυοφορούσε” δύο χρόνια αυτή η ιδέα να αποκτήσω κι εγώ ένα κατοικίδιο ζώο. Με βοήθησε η καραντίνα να σταματήσω να είμαι αναβλητική γιατί πάντα έβρισκα μία δικαιολογία και το ανέβαλα. Είμαι υπέρ των θηλυκών, τα οποία είναι πιο έξυπνα και το ίδιο ισχύει και με τα σκυλιά και έτσι πήρα θηλυκό σκυλί. Επίσης σπάνια θα δεις ανώριμο θηλυκό ενήλικο σκυλί. Ενώ, τα άλλα τα αμπλαούμπλα τα αρσενικά, βλέπεις το άλλο και λες “κουταβάκι;” και σου απαντούν “όχι, οχτώ ετών”. Α! Καλά. Ναι εντάξει, τους αγαπώ τους άνδρες. Έχω μεγάλη καρδιά» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Αναφορικά με το πώς «γνώρισε» την σκυλίτσα της, την Γκόλφω ανέφερε: «Η Νάντια Μπουλέ την είδε και την ερωτεύτηκε και μου την έστειλε σε φωτογραφία, γιατί εγώ είχα βρει την Αντωνία, ένα σκυλί από τη Λαμία. Η Νάντια Μπουλέ έχει καρμική σχέση με τη Γκόλφω. Ανέβασε ένα story στην καραντίνα που προέτρεπε να πάρουμε ένα κατοικίδιο, εφόσον ήμασταν κλεισμένοι. Μια κοπέλα, η Χρυσάνθη, είδε το story της και πήρε στο σπίτι της την Γκόλφω από το καταφύγιο που φιλοξενούνταν. Παίρνω εγώ την Αντωνία που τώρα βρίσκεται Θεσσαλονίκη και η Νάντια βλέπει τη Γκόλφω σε φωτογραφία από το καταφύγιο και μου λέει “αυτή είναι η σκυλίτσα που πρέπει να αποκτήσεις”. Επικοινωνώ εγώ με τη Χρυσάνθη και έτσι η Γκόλφω βρήκε δύο φορές σπίτι από τη Νάντια. Δεν έχουν καρμική σχέση;».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαρία Κωνσταντάκη δεν δίστασε να δηλώσει πως θεωρεί τον εαυτό της «μισάνθρωπο». «Δεν μου άρεσε ποτέ το ξενύχτι. Είμαι flow άτομο. Δεν πίνω αλκοόλ, έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση με μένα. Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση. Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα και τις τελευταίες ημέρες που δεν είναι ωραίες, μου φαίνονται αφόρητα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι. Φαντάζομαι αφόρητη είμαι και εγώ. Κι εγώ έχω πληγώσει ανθρώπους χωρίς να το θέλω. Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε ότι υπήρξαμε και λίγο μα@@@κες. Είναι ωραίο μεγαλώνοντας να παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθος, λάθος χειρισμούς. Ε, τι; Δεν τα κάναμε όλα τέλεια».

Μιλώντας για τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε πως απέφευγε να παίζει στην τηλεόραση λόγω της προκατάληψης που επικρατούσε εκείνη την εποχή για τους εμπορικούς ηθοποιούς. «Όταν τελείωσα τη σχολή τη σνόμπαρα την τηλεόραση. Τελείωσα τη Βεάκη που η αλήθεια είναι ότι εκείνη την εποχή υπήρχε μία προκατάληψη και τα πρώτα έτη δεν ψηνόμουν να κάνω τηλεόραση. Μετά την ήθελα την τηλεόραση και δεν μου καθόταν. Μετά μου κάθισε και τώρα κάνω χρόνια» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ