Μαρία Ιωαννίδου: “Δεν γουστάρω” – Η απάντηση για το MeToo που σχολιάστηκε έντονα

Καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” του ΣΚΑΪ βρέθηκε την Κυριακή η Μαρία Ιωαννίδου και η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το κίνημα #Metoo σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε σε έντονο ύφος όταν οι παρουσιαστές την ρώτησαν για παλαιότερες δηλώσεις της σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι.  Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση» ανέφερε αρχικά.

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση» συνέχισε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε», συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ ενώ τόνισε ότι είναι στο πλευρό των θυμάτων.

 

“Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο” είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ