Μαρία Μπακοδήμου: Τι είπε για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της

Η Μαρία Μπακοδήμου σε δηλώσεις που έκανε στο Open μίλησε για τις αλλαγές και τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της.

«Ναι έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας» εξήγησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όπως υποστήριξε η παρουσιάστρια, αν και είχε προγραμματιστεί η εκπομπή να μην μπαίνει καθόλου στα μονοπάτια της ενημέρωσης, η επικαιρότητα είναι τέτοια που δεν γίνεται κάτι τέτοιο να αποφευχθεί.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι δεν μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια (σ.σ. της ενημέρωσης), που είναι βαριά. Αλλά όταν στη ζωή σου, στην παρέα σου και στα social και καθημερινά συζητάς θέματα, όπως αυτό με το 12χρονο παιδάκι, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς» σημείωσε η παρουσιάστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ