Μακρυπούλια: Δεν ανέφερα ποτέ ότι θα κάνω το “Πρωινό Mou”

Μακρυπούλια: Δεν ανέφερα ποτέ ότι θα κάνω το “Πρωινό Mou”

Να ρίξει «φως» στις φήμες που ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια να έχει δεχθεί πρόταση να είναι η παρουσιάστρια του Πρωινού mou, προσπάθησε η παρουσιάστρια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλώντας στο περιοδικό “Celebrity”, ξεκαθάρισε πως το δελτίο Τύπου του MEGA έλεγε με σαφή τρόπο ότι η συνεργασία τους θα γινόταν για την παρουσίαση του «Just the two of us». Στην συνέχεια τόνισε ότι «είναι μία συνεργασία που την χαιρόμαστε και οι δύο πλευρές και θα δημιουργηθούν κι άλλα πράγματα από κοινού στο μέλλον. Τα “άλλα πράγματα” μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από ένα ακόμη show μέχρι ένα σίριαλ. Δεν ανέφερα ποτέ επίσημα ότι θα κάνω πρωινό!».

Συμπλήρωσε δε ότι: «Όταν αποφασίσω να το κάνω, θα το ανακοινώσω εγώ. Έχω πει εκατομμύρια φορές ότι μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το κύκλωμα, πως μια είδηση από το τίποτα γίνεται είδηση, να το σεβαστώ, να μην πω κουβέντα και να σκεφτώ “δεν βαριέσαι θα περάσει”. Είμαι οκ με αυτές τις καταστάσεις, γιατί είναι άτυπο κομμάτι της δουλειάς που έχω επιλέξει να κάνω. Όμως όταν επί τρεις μέρες αναπαράγονταν σε εκπομπές και έντυπα ότι είμαι ανήθικη, γιατί θα αναλάβω το πρωινό και θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου, θεωρώ ότι είναι απίστευτα άσχημο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Είμαι μια προσβολή και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του, αλλά θεμιτό θα ήταν να μην ξεχνάμε βασικές αρχές που πρέπει να μας διέπουν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους, κυρίως».

Για την αλλαγή στα μαλλιά της είπε: «Ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Είχα κουραστεί τόσα χρόνια με τα μακριά μαλλιά, τα έχω χορτάσει, καθώς και τα άπειρα χτενίσματα. Ήθελα να τα κόψω, τόσο για την εκπομπή όσο και για τη νέα ταινία που θα κάνω».

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ