Maestro: Τα σχόλια στο Twitter

Ήταν από τις σειρές που διαφημίστηκε περισσότερο απ’ όλες. Ήδη είχε γίνει γνωστό από την περασμένη σεζόν ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει κάτι πάρα πολύ ωραίο και η ανυπομονησία είχε φτάσει στα ύψη. Το Maestro επιτέλους έκανε πρεμιέρα, μέσα από την συχνότητα του Mega και το Twitter δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στα τηλεοπτικά δρώμενα ήταν αυτό που περιμέναμε. Μια άκρως προσεγμένη δουλειά με μια κινηματογράφηση που θα ζήλευαν και παραγωγές του εξωτερικού, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών και με μια προσεγμένη σκηνοθεσία.

Φυσικά στο Twitter έγινε γρήγορα trent με το Hastag #Maestro, με τους χρήστες να σχολιάζουν κάθε λεπτό όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο.

Σε αυτό που στάθηκαν περισσότερο ήταν τα κοινωνικά μηνύματα που θέλησε να περάσει ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, αλλά και για το πως διαιωνίζονται σεξιστικές και εν γένει μισανθρωπιστικές αντιλήψεις από γενιά σε γενιά.

Παράλληλα οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου στάθηκαν και στην εξαιρετική παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία όπως είπαν εκτός από το τραγούδι έχει τεράστιο ταλέντο και στην υποκριτική

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ