Maestro: Επεισόδιο «γροθιά στο στομάχι» – Από την ενδοοικογενειακή βία στη σεξουαλική παρενόχληση

Για μία ακόμη Πέμπτη το «Maestro» ήταν το επίκεντρο των τηλεθεατών και του σχολιασμού στο Twitter.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε με… μαεστρία ένα επεισόδιο «γροθιά στο στομάχι», με αφηγήτρια, αυτή τη φορά, τη Μαρία Καβογιάννη.

Το θέμα του επεισοδίου της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου απασχόλησε την «πανδημία» των τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλη, από την ενδοοικογενειακή βία.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας του 4ου επεισοδίου, η Μαρία η οποία είναι παντρεμένη, αλλά όχι ερωτευμένη, με έναν άκρως κακοποιητικό άντρα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το Maestro επιβεβαίωσε τον λόγο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έλαβε μία θέση και στο Netflix.

Η αφήγηση της Μαρίας Καβογιάννη ήταν ανατριχιαστική, με τους τηλεθεατές να ανατριχιάζουν σε κάθε της λέξη.

«Κάπου διάβασα ότι το λένε ενδοοικογενειακή βία και ότι προστατεύεται από το σύνταγμα το δικαίωμα αυτό. Να μην σε χτυπάνε. Να μην φοβάσαι.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει πρόθεση να κάνει κακό. Κι όμως κάνει. Και εγώ δεν έχω πρόθεση κι όμως κάνω που ανέχομαι», λέει σε ένα σημείο της αφήγησής της.

Παράλληλα, τις σκηνές έντυνε και η φωνή της Χάρις Αλεξίου, εκτοξεύοντας ακόμα περισσότερο τη σειρά.

Οι τηλεθεατές προσκύνησαν τις ερμηνείες και των δύο γυναικών και συνεχάρησαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που αποφάσισε να τις βάλει μαζί στη σειρά.

Τα σχόλια των Τουιτεράδων είναι το λιγότερο διθυραμβικά.

Από την ενδοοικογενειακή βία στη σεξουαλική παρενόχληση

Από την άλλη, μια σκηνή που έκανε τους τηλεθεατές να ξεσηκωθούν ήταν η σεξουαλική παρενόχληση του Χαράλαμπου στο κορίτσι του Σπύρου.

Η εν λόγω σκηνή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων κατακεραυνώνοντας την κίνηση του ήρωα προς την κοπέλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ