Maestro: Αποκαλύψεις για την δεύτερη σεζόν και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

To Maestro, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας, με δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Καθώς περνάει ο καιρός, η αγωνία κορυφώνεται για τη συνέχεια της μεγάλης παραγωγής και τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων.

Ο πρώτος κύκλος του Maestro έκανε πρεμιέρα στo Mega, τον Οκτώβριο 2022 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αμέσως μετά ενσωματώθηκε στη συλλογή ταινιών του Netflix στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ τον Μάρτιο 2023 έγινε διαθέσιμο με τον τίτλο «Maestro in Blue», σε πολλές χώρες του κόσμου μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. Πολύ γρήγορα σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς βρέθηκε στη λίστα με τις 10 μη αγγλόφωνες σειρές που προβλήθηκαν περισσότερο στο Netflix το διάστημα από 13 έως 19 Μαρτίου 2023.

Μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της σειράς, μεταξύ των οποίων είναι η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Γιάννης Τσορτέκης και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί, που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και τις μαγευτικές εικόνες από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στους Παξούς και στην Κέρκυρα, το Maestro απέκτησε φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που ανυπομονούν για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο. Τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς, όσο και ορισμένοι από τους ηθοποιούς που συνθέτουν το καστ, έχουν προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς.

Το πρόσωπο-κλειδί που θα εξιχνιάσει το έγκλημα και το παιδί του Ορέστη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, την περίοδο που βρισκόταν στους Παξούς για τα γυρίσματα των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου του Maestro, έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς αναφέρθηκε στο πρόσωπο-κλειδί που θα κάνει την εμφάνισή του, στη δεύτερη σεζόν και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος που έχει διαπραχθεί στον πρώτο κύκλο.

«Θα μπουν νέα πρόσωπα στη σειρά, αλλά όχι πολλά. Στα πρώτα επεισόδια ένα είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο και είναι ο άνθρωπος που έρχεται προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Επίσης για τον δεύτερο κύκλο, ο δημιουργός της σειράς ανέφερε: «Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή. Αυτή τη φορά έχω επιλέξει μια διαφορετική αφήγηση. Σεναριακά καθένας που μιλάει ουσιαστικά μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οπότε, κάθε ήρωας δεν μιλάει μόνο για τον εαυτό του. Μην ξεχνάμε ότι πλέον οι ήρωες έχουν ενωθεί. Υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι όλες οι συνέπειες αυτού του πράγματος».

 

Η Στεφανία Γουλιώτη, σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «Στούντιο 4», προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για τον ρόλο της Αλεξάνδρας που υποδύεται, αλλά και για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο. «Δεν θα χάσω άλλο παιδί. Ας πούμε ότι θα γεννηθεί, το πως θα γεννηθεί είναι το θέμα. Είναι ισχυρός ο ρόλος μου στον δεύτερο κύκλο», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

«Η σειρά έχει πολλές προσωπικότητες και στον πρώτο κύκλο έκανε ο καθένας την “προσωπική του επιτυχία” μέσω του χαρακτήρα. Ο Χριστόφορος είναι αναγκασμένος κάπως να εξελίξει όλες τις ιστορίες. Οπότε, είναι πολύ δύσκολο μέσα σε οκτώ επεισόδια που θα είναι τα επόμενα να τα ανθίσει όλα. Είναι η σχέση των δύο αγοριών, η σχέση του Ορέστη με την Κλέλια, η ιστορία του φόνου. Μέχρι και η Χαρούλα Αλεξίου που δεν εμπλέκεται στο φόνο ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλεις να την βλέπεις όπως και την Μαρία Καβογιάννη», ανέφερε επίσης για το Maestro.

 

Μάλιστα, η Στεφανία Γουλιώτη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, βίντεο από την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε εγκυμονούσα για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του Maestro. Επιπλέον, δημοσίευσε και φωτογραφίες της, από τα πρώτα γυρίσματα του Maestro 2, όπου ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 

 

Πρόσφατα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιβεβαίωσε την αποκάλυψη της Στεφανίας Γουλιώτη και μας σύστησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το νεότερο μέλος στο καστ του Maestro. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγκαλιά με ένα μωρό προδίδοντας, ότι στον δεύτερο κύκλο του Maestro, πρόκειται να δούμε το παιδί του Ορέστη και της Αλεξάνδρας.

 

Ο Φάνης Μουρατίδης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτoγλου, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, εξήγησε τον λόγο που σταμάτησαν, μέσα στο καλοκαίρι, τα γυρίσματα του Maestro στους Παξούς. «Σταματήσαμε λόγω της πολυκοσμίας που έχει το νησί. Θα συνεχίσουμε από τον Σεπτέμβρη και μας έχουν μείνει άλλα έξι επεισόδια. Λογικά θα προβληθεί από τον Μάιο (του 2024). Η επεξεργασία του έχει πάρα πολλές απαιτήσεις, γιατί γυρίζεται σαν να είναι κινηματογράφος, οπότε θέλει τους χρόνους αυτούς», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον δήμαρχο των Παξών στη σειρά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν μοιραστεί, μέσα από τα social media, διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro και έτσι μας δίνουν μια γεύση από όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε παρακάτω backstage φωτογραφίες από τη 2η σεζόν του Maestro

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ