Love Island: Το παρασκήνιο για το ξαφνικό τέλος του ριάλιτι και το επόμενο βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πρόωρο τέλος φαίνεται πως θα έχει από τον ΣΚΑΙ το «Love Island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «OPEN Weekend», η ολοκλήρωση του ριάλιτι γνωριμιών έρχεται νωρίτερα, έπειτα από απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού.

«Νωρίτερα, ένα στέλεχος από τον ΣΚΑΙ είχε επισκεφθεί την Τενερίφη για να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί. Υπήρχαν σκέψεις μήπως γίνει πιο πικάντικο ή/και να μπουν νέοι παίκτες. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το πρότζεκτ δεν αντέχει. Μάλιστα, βλέπουμε παίκτες να φεύγουν άρον άρον, ακόμα και οικειοθελώς. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τέλος Οκτωβρίου. Αν και το παιχνίδι θα τελείωνε τηλεοπτικά τέλη Δεκεμβρίου, τελικά θα πάει τηλεοπτικά έως τέλος Νοεμβρίου. Βέβαια, αυτό θα φανεί και από τα νούμερα τηλεθέασης» ανέφερε on air ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μετά το Love Island;
Ύστερα από την ολοκλήρωση του ριάλιτι, η θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι φαίνεται πως είναι στον «αέρα», όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης.
Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, ο Ατζούν φαίνεται να μην είναι πολύ ικανοποιημένος με την πορεία της παρουσιάστριας όσον αφορά στα τελευταία πρότζεκτ, τα οποία ανέλαβε.
Ως εκ τούτου και σχετικά με το My Style Rocks, μπορεί το αρχικό σενάριο να ήθελε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν το ριάλιτι μόδας να έχει παρουσιάστριά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ατζούν θέλει πολύ στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο Αντζούν είναι πρόθυμος να περιμένει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είτε για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, είτε ακόμη και για την επόμενη σεζόν.
Να σημειωθεί πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ