Λίνα Πρίντζου: H σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μιλά για πρώτη φορά για εκείνον και τη σχέση τους

Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Παρέμβαση στην εκπομπή για να μιλήσει για τον δημοφιλή ηθοποιό έκανε η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, η οποία τόνισε ότι για εκείνη είναι “ο δικός μου Άγιος Βασίλης”.

Η Λίνα Πρίντζου εξήγησε τον λόγο που ο γάμος με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έγινε στη Βενετία. “Η ιδέα για τον γάμο στη Βενετία δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση του Βασίλη. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, του είπα ότι εγώ θα παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα βαράνε τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει όλο αυτό το τριήμερο γλέντι πήγαμε στη Βενετία” αποκάλυψε.

“Ο Βασίλης από τότε που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξία. Βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα και τα κάνει αισιόδοξα και για τους γύρω του” ανέφερε η κ. Πρίντζου.

Η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της τονίζοντας πως ο δημοφιλής ηθοποιός την στήριξε με μία τρομερή γενναιότητα. “Ο Βασίλης στήριξε εμένα, την μητέρα μου και όλους με μία γενναιότητα, την οποία δεν περίμενα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι άνοιγε το ασανσέρ στο νοσοκομείο, που ήμασταν άυπνοι εγώ και ο αδερφός μου, και έμπαινε ο Βασίλης και είχε ένα φως, σαν να έμπαινε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο. Για μένα ο Βασίλης είναι ο Άι Βασίλης. Ο δικός μου Άγιος Βασίλης” ανέφερε ο κ. Πρίντζου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ