Λιανός: Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα για να παρουσιάσω το Voice – ΒΙΝΤΕΟ

Στα δημοσιεύματα ότι επιστρέφει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το Voice απάντησε ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open TV. “Δεν ισχύει, ισχύει ότι δικαιούμαι απ’ ό,τι μου έχει πει ο Ατζούν δύο εβδομάδες να γυρίσω, δηλαδή σπαστά, μία και μία εβδομάδα. Και αυτήν περίοδο θα παρουσιάζει ο Ατζούν, θα κάνω κι εγώ μάλλον σχολιασμό από την Αθήνα” αποκάλυψε.

Για τον καβγά και την ψυχρότητα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Τριαντάφυλλο είπε: “Ναι, την έχω αντιληφθεί, ξέρουμε πάνω κάτω πώς είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες αυτήν τη στιγμή. Αυτό που ψάχνουμε εμείς να βρούμε είναι αυτόν τον βράχο να βάλω ένα μικροφωνάκι από πίσω” και επεσήμανε: “Οι παραλίες των παικτών είναι σε ένα φυσικό πάρκο που δεν επιτρέπεται να πάει κανένας. Είναι μια τεράστια έκταση που μετά τις 7 το απόγευμα αν συμβεί κάτι, μπορεί να πάει μόνο ο στρατός. Υπάρχουν πολλά σημεία όπου μπορούν να απομονωθούν και να κάνουν ιδιωτικές συζητήσεις” τόνισε ο παρουσιαστής του Survivor.

Όσο για το αν έχει ακούσει αν έχει υπάρξει κάποια ερωτική έλξη ανάμεσα σε παίκτες που μπορούν να απομονωθούν σε κάποιο απόμερο σημείο, είπε: “Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, αλλά συνήθως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν το αγγίζουμε, δεν μπαίνουμε σε συγκεκριμένες ιστορίες εκτός κι αν θέλουν οι ίδιοι οι παίκτες να το εξωτερικεύσουν… Δεν θα το παίξουμε, είναι μυστικά της παραγωγής”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ