Λεωνίδας Κακούρης: Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας – Το spoiler για την επόμενη ημέρα

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για το φινάλε των “Άγριων Μελισσών” αλλά και για τον ρόλο του ως Δούκας Σεβαστός. “Βγήκε όλο το άχτι, όλο το απωθημένο. Αυτό συνέβη. Έπεσε από τον θρόνο του… Ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει προκαλέσει πολύ πόνο. Αλλά η ζωή τον ξεπληρώνει με το ίδιο νόμισμα” δήλωσε μιλώντας στο “Πρωινό”.

“Περιμένω με αγωνία την επόμενη έκπληξη από το υπέροχο συγγραφικό δίδυμο. Αυτό που διαβάζεις καταλαβαίνεις ότι θα είναι κάτι πολύ καλό αν γυριστεί σωστά” πρόσθεσε.

“Το αναμενόμενο είναι να συνεργαστεί ο Δούκας με τη Χούντα. Ο Δούκας δεν είναι όμως ένας προβλέψιμος άνθρωπος. Έχει έναν δικό του κώδικα τιμής. Πιστεύω εγώ ότι θα συνεργαστεί με το καθεστώς, αλλά σε επίπεδο επαγγελματικό, για τα λεφτά μόνο. Από εκεί και πέρα ο κώδικάς του είναι συγκεκριμένος. Και δεν ξέρω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, ας μην ξεχνάμε ότι έχασε δύο αδέλφια. Όπως είπε και στο επεισόδιο κουβαλούσε σε όλη του τη ζωή τύψεις και ενοχές για τον θάνατο του αδελφού του. Το να βλέπεις ένα μικρό παλικάρι να στέκεται σε έναν τάφο παράμερα, και να μην του επιτρέπεται να πάει επειδή έφταιξε που πέθανε, μπορεί να δικαιολογήσει πολλά για την πορεία του Δούκα” ανέφερε.

“Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τα παιδιά σου, όταν τα παιδιά σου είναι αυτά που σε διώχνουν, δεν μπορείς παρά να έρθεις αντιμέτωπος με τις ερινύες. Όπως κι αν έχεις βρει τρόπο να συνεχίσεις τη ζωή σου. Θα βρει τρόπο να συνεχίσει! Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας” σχολίασε με νόημα για την τρίτη σεζόν.

“Το τελευταίο επεισόδιο το είδα με μεγάλη συγκίνηση. Κάποια παιδιά μαζεύτηκαν σε σπίτια. Τους είπα ότι τους λάτρεψα όλους και ένιωσα ευγνωμοσύνη που είμαι σε αυτή τη δουλειά” υπογράμμισε για το φινάλε. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ