Κώστας Φραγκολιάς: Η καραντίνα με τη σύντροφό του και τα σχόλια στο “Happy Day”

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα έπειτα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Στη θέση του στο “Happy Day” βρίσκεται η Όλγα Λαφαζάνη, μέχρι να επιστρέψει. Σήμερα όμως είπε την καλημέρα του στους συνεργάτες της εκπομπής μέσω skype, ενώ σχολιάστηκε ότι έπρεπε να λείπει από την εκπομπή για να φύγει ο Τριαντάφυλλος από το Survivor. Ο “Ντάφι” ήταν μια από τις κόντρες που είχε ο παρουσιαστής με τον Δημήτρη Παπανώτα. “Δημήτρη κάτσε ήσυχος” είπε στον Παπανώτα, ο οποίος σήκωσε και το αγαπημένο πλακάτ στήριξης του τραγουδιστή.

“Είμαι υγιέστατος, δεν έχω κάτι. Άλλα όπως είπες χθες έχω έρθει σε άμεση επαφή με άνθρωπο που έχει κορονοϊό. Ευτυχώς έχετε την Όλγα να μου κρατήσει ζεστή τη θέση” ανέφερε.

“Έκανα μοριακό, έχω πάρει και self test, μου τα έφερε η μητέρα μου μαζί με το φαγητό. Έκανα χθες και πριν λίγο. Όλα καλά” πρόσθεσε. “Να πω την αλήθεια μου κάνω ζωάρα! Είχα πει ότι θέλω να ξεκουραστώ. Δεν μπορεί να πέσει μια βαλίτσα με ένα εκατομμύριο;” σχολίασε με χιούμορ την κατάσταση.

“Το κρούσμα είναι η κοπέλα μου, δεν έχω πρόβλημα να το πω. Αισθάνεται και αυτή κάποιες φορές καλά. Το βράδυ ανεβάζει δέκατα και έχει και πόνους στο κορμί. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια τώρα γιατί μετακόμισα, στο καινούργιο σπίτι να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Ο καθένας έχει τον χώρο του και ζούμε έτσι λίγο απομονωμένα όσο μπορούμε. Έχουμε πάρει και οξύμετρο, απλά η Δώρα είναι συνέχεια στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα” τόνισε.

“Η μητέρα μου μας φροντίζει, μας έφερε φαγητάκια για τουλάχιστον δύο εβδομάδες” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ